Biblioteca “Alba Iulia”

Bătălia cărților 2018

Pe data de 8-9 decembrie 2018 la Biblioteca Municipală „B.P. Haşdeu” s-a desfăşurat concursul de lectură pentru copii și  adolescenţi „Bătălia Cărţilor”.

Scopul concursului este de a stimula lectura în rândul copiilor şi adolescenţilor, de a promova cărţile destinate acestor categorii de vârstă.

La deosebitul eveniment Biblioteca „Alba Iulia”, a fost reprezentată de eleva cl. a X-a a Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” Sabina Butnaru – finalistă. Foarte convingătorul şi elegantul ei discurs s-a axat pe cartea „Jumătatea Rea” de Sally Green.

47689382_591574874596043_2956366310713327616_n

Volumul „Jumătatea Rea” – este ceea ce cunoaştem a fi o carte scrisă în fraze simple şi concise, dar cu o profunzime unică. „Jumătate Rea” te poartă în două lumi: lumea vizibilă, a supuşilor, şi lumea invizibilă, a vrăjitorilor. Sally Green, creează o lume fantastică, unde răul şi binele se contopesc într-o singură fiinţă şi unde rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi de a face distincţia dintre cele două lumi: cea a binelui şi cea a răului.

Cât o priveşte pe cititoarea noastră Sabina Butnaru… O felicităm călduros pentru cutezanţa de a se implica în acest curajos Proiect al BM „B.P. Hasdeu”, de a ajunge în finală, de a fi deţinătoarea unei meritate şi importante Diplome cu menţiune.

 Totodată toţi participanţii la concursul de lectură pentru copii și adolescenţi „Bătălia Cărţilor” sunt nişte veritabili câştigători – au citit nu doar zece cărţi, au cunoscut nu doar zece universuri create de miraculoasa lume a cărţilor.

Le dorim tuturor ca următoarele bătălii intelectuale, consacrate lecturilor, să fie câştigate. Mult succes şi sincere mulţumiri pentru faptul că a-ți reprezentat Biblioteca „Alba Iulia”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s