Biblioteca “Alba Iulia”

Un frumos Vis de Primăvară

Pictura este o poezie tăcută.

Plutarh

La 17 mai a.c., în incinta bibliotecii Alba Iulia, a avut loc lansarea expoziției de pictură Vis de Primăvară, realizată de doi elevi ai Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” – Bogdan Gorceag și Maxim Toma.

La acest eveniment frumos și important pentru eroii noștri de astăzi, au fost prezenți prieteni, colegi de clasă, diriginta Elena Savin, profesoara de pictură – Virginia Mireanu, Nicolae Guștiuc – director adjunct la clasele cu profil, și desigur părinții micilor pictori – Svetlana și Grigorie Gorceag și Natalia și Vasile Toma.

Oaspeții activității au admirat lucrările cu mult interes și plăcere, după care și-au împărtășit impresiile. Și Maxim, și Bogdan, ambii au primit urări de bine, cuvinte de laudă și susținere din partea colegilor, profesorilor și părinților. Ambii au fost încurajați să învețe și să muncească mult ca să-și dezvolte acest talent frumos – arta desenului.

Alături de flori, în expoziție se regăsesc și peisaje, compoziții cu personaje, animale, naturi statice. Toate aceste realizări au fost atent coordinate de profesoara de arta plastică – Virginia Mireanu, care este o profesionistă în domeniul artelor plastice, cu o îndelungată experiență în cadrul activităților cu copiii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Potrivit micilor pictori, timpul lor liber este pictura, dar mai sunt pasionați și de alte activități, cum ar fi: sportul și lectura.

Pentru publicul îndrăgostit de arta frumosului au evoluat cu cântece și surorile Ana-Maria și Doina Boboc din trio-ul Vatra Neamului

La sfârșitul activității,  băieții au primit în dar cărți, iar părinții lor și oaspeții – o doză de dispoziție pozitivă.

Arta plastică ne ajută să exprimăm în libaj vizual ceea

ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s